viernes, 7 agosto 2020 21:01

Rosa López y Belén Esteban cantarán juntas en el especial de 'Sálvame' de Nochevieja

Abans de retransmetre el raïm, els col·laboradors de 'Sálvame' al costat diferents artistes convidats, sorprendran a tots els espectadors amb 'Sálvame Stars', l'especial que el programa està preparant per a l'última nit de l'any .

El programa serà una espècie de 'Telepasión' on els col·laboradors delectaran tots cantant alguns temes mítics . Segons va revelar la pròpia Belén Esteban al famós programa de 'Telecinco', cantarà juntament amb Rosa López una cançó, encara no revelada.

Pocs són els detalls que es coneixen de l'actuació que protagonitzaran la guanyadora de la primera edició d' 'Operación Triunfo' i la princesa del Poble, però Betlem va deixar clar que no hi hauria cap inconvenient a cantar en anglès . "Podria cantar en anglès sense problemes".

Altres artistes com Karina o el duo Els Chunguitos seran els convidats especials d'aquesta gala de cap d'any. A més, Alba Carrillo cantarà juntament amb l'exparella de Juan Miguel la cançó 'Les fletxes de l'amor'. Chelo García-Cortés, Jesús Manuel Ruiz i Alonso Caparrós també actuaran formant part del grup Locomía.

Artículos similares