Compartir

El 'Chester' de Risto Mejide va tornar a 'Quatre' amb una nova entrega centrada en els somnis . Jordi Cruz s'asseia per primer cop davant el publicista per mostrar el seu costat més sensible i per donar-se a conèixer més en profunditat.

El reconegut xef va parlar de diversos temes com la seva infància, família, cuina … però sobretot va reconèixer alguns dels seus defectes com l'aparent fredor amb la qual confessava lluitar dia a dia.

Perquè els espectadors entenguessin com havia arribat Jordi a ser un dels cuiners més destacats del país, Risto es va interessar pels seus inicis en el món de la cuina i per a això, va parlar de la seva infància i confessava els seus malifetes de petit. "Quan era petit era dolent en gairebé tot. Es em donava molt malament estudiar però vaig veure una finestreta. Em vaig adonar que per a la cuina sí que tenia talent i vaig decidir focalitzar tot el que tenia en aquesta disciplina".

el tema més emotiu va ser quan el xef va parlar del seu pare . Jordi confessava que el seu pare tenia un caràcter molt dur i que mai s'havien arribat a dir "t'estimo" fins hores abans de la mort d'aquest fa cinc anys. "El meu pare tenia una sèrie de frustracions. Unes expectatives que no va poder complir i va passar els seus últims anys enfadat una mica amb la vida. Tenia tendència a estar enfadat".

La gran sorpresa de la nit per Jordi Cruz, va ser la aparició de la seva germana que va aparèixer al plató amb una carpeta del seu pare on aquest guardava tots els retalls de premsa en què apareixia el xef, demostrant així ho orgullós que estava el seu pare d'ell.

El polèmic cas dels becaris

Jordi Cruz no va desaprofitar l'oportunitat per defensar-se de la polèmica que el va perseguir durant el mes de maig per unes suposades declaracions que va realitzar per a un mitjà. En elles, es donava a entendre que el xef defensava que els becaris no cobressin per realitzar-la. " El que es va publicar era una truja mentida. Mai ho vaig arribar a dir . A més, aquest diari digital es va esperar al dia del treballador per publicar la notícia".

Més endavant, Jordi aclaria una altra de les informacions que aquest diari havia publicat. "Van arribar a publicar que havia comprat un palauet per tres milions d'euros amb la meva parella aprofitant tota la polèmica dels becaris. Saps qui viu en aquest palauet? Els meus estudiants en pràctiques "

< p> Com que no és d'estranyar, Risto va aprofitar per donar canya al seu convidat i sense pensar-s'ho dues vegades, li va aclarir que podria haver-se guanyat totes les crítiques pel seu caràcter narcisista . A més, va aprofitar per parlar del posat del cuiner a la revista 'Men's Health' que va protagonitzar fa dos anys.