lunes, 28 septiembre 2020 8:54

Belén Esteban abandona el plató de 'Sálvame' tras ser insultada por Paz Padilla

Moments de tensió els viscuts aquest dilluns al plató de 'Sálvame'. Un comentari de Paz Padilla va fer que Belén Esteban abandonés la seva posat. La directora del programa estava llegint un SMS que havia enviat Amador Mohedano en contra de les Camps i la presentadora va comentar que no entenia el que estava dient.

Esteve va fer un comentari explicatiu i Padilla es va molestar. "Quilla, ets tonta? Ja sé que ha enviat un missatge" , va dir la presentadora .

En aquest moment, la col·laboradora li va demanar que no li parlés així. "al meu tonta no em diguis, perquè jo a tu mai t'he anomenat tonta" , replicava Betlem. Pau es va defensar al·legant que és una forma de parlar, però la guanyadora de 'Gran Hermano VIP 4' ja estava enfadada. "Al meu aquesta forma de parlar no m'agrada", deia Betlem. "Ja està alterada …", va continuar la presentadora gaditana.

"És que ja et passes, ets la presentadora. Sempre igual, mascle, aguantant les tonteries. Si et diuen a tu ximple, la qual muntes és bona. Em surto per no dir-te una fresca . Ha arribat un moment en què ja canses amb els teus ximpleries. Aquí igual que li tenim respecte, que respecti ella a tots ", deia Betlem mentre abandonava indignada al plató.

Minuts després, una mica més calmada, va tornar a ocupar el seu lloc al sofà de 'Sálvame'.