Quantcast

GHVIP5: Ivonne Reyes y Sergio Ayala se besan por primera vez

L'acostament entre Sergio Ayala i Ivonne Reyes era més que evident. Després de diverses setmanes de tonteos, carícies i paraules romàntiques, la parella s'ha deixat portar . Durant la festa que se celebrava a la casa de Guadalix amb motiu de Sant Valentí, la parella s'ha oblidat de les càmeres que els graven 24 hores i s'han fet un petó per primera vegada .

< p> el regidor del PP tenia clar que era una cosa que havia de passar i hauria de ser ell qui donés el primer pas . El regidor tenia preparat una sorpresa per la presentadora . En un primer moment Sergio enfadar a Ivonne en començar la festa dient-li que no volia ballar i que s'aniria aviat al llit.

Encara que això formava part de l'engany. El regidor va aprofitar per posar-se les seves millors gales, camisa i corbatí, per sorprendre a Ivonne. Sergio esperava a l'habitació per ballar amb ella una cançó romàntica que havia demanat a El Súper.

Aless Gibaja va ser l'encarregat de dur a Ivonne fins a l'habitació amb una excusa ximple. Un cop a l'habitació, Ivonne va descobrir com el seu estimat l'esperava amb una rosa a la mà . Aless els va deixar sols i les càmeres del 24 hores no van mostrar el que va succeir en aquesta habitació .

Després de diversos minuts la parella va tornar al saló on, després d'un ball romàntic, la parella va acabar besant . Després de fer públic el seu romanç davant l'atenta mirada dels seus companys, Ivonne es va mostrar molt vergonyosa i sense poder creure el que acabava de passar.

Ara només queda esperar per veure si es consolida la seva relació a l'interior de la casa i si continua una vegada que surtin.

I A LA FI SENYORES I SENYORS …
el gran moment … #Sergio & #Ivonne es Besen al compàs de la música !!! & # 128.514; & # 128.514; & # 128.514; & # 128.514; & # 128.514; & # 128.514; #NosVamosDeBoda #VIPDirecto pic.twitter. com / 7FsSLJtnJD

La Rose (@ La_Rose_9) 15 febrer 2017

Comentarios de Facebook