sábado, 8 agosto 2020 14:20

El 'zasca' de la Guardia Civil a Cristobal Soria tras publicar un tuit del Sevilla FC

Cristóbal Soria , un dels tertulians més odiats a l'una que estimats de la televisió, mai podria arribar a imaginar-se que la Guàrdia Civil li tirés una reprimenda a través de les xarxes socials.

el col·laborador de ' el Xiringuito de Jugones ' a La Sexta va publicar un vídeo al seu compte de Twitter en què mostrava seu suport als Biris, un grup radical del Sevilla FC.

En el vídeo, es pot veure a Sòria assegut al seient del copilot d'un cotxe en aquest moment en circulació i deixa a la vista un detall que la benemèrita no ha passat per alt.

L'exdelegat del Sevilla no portava posat el cinturó de seguretat , el que va provocar un toc d'atenció per part dels agents. "Aprofitant que el Guadalquivir passa per #Sevilla, Sr @cristobalsoria, recordeu que el cinturó és obligatori #NoEsPorLaMulta", advertia el compte oficial a Twitter de la Guàrdia Civil.

Els Biris … la meva sang … la meva gent … els meus … pic.twitter.com/cjn5BNCL2Q

Cristòfol Soria (@cristobalsoria) 4 febrer 2017

Aprofitant que el Guadalquivir passa per #Sevilla , Sr @cristobalsoria , recordi que el cinturó de seguretat és obligatori #NoEsPorLaMulta https://t.co/d6P6RxYLqd

Guàrdia Civil (@guardiacivil) 4 de febrer de 2017

Artículos similares