Compartir

El passat dijous 30 de juny Mariló Montero es va acomiadar per sempre de 'El Matí' de La 1, programa que ha conduït durant els últims set anys. "Una vida no és suficient per a mi. Necessito seguir caçant somnis" , va dir la presentadora navarresa en el seu comiat.

Des de l'1 de juliol qui està al capdavant de 'El Matí' és Silvia Jato . La presentadora inicialment arribava com a substituta de Montero durant els mesos de juliol i agost. No obstant això, el seu nom cada vegada pren més força per ser la presentadora definitiva del programa. Per la seva banda, el nom de Màxim Huertas, que era el que es comentava al principi, ha anat perdent força.

Però més enllà de si Jato serà o no la substituta definitiva de Montero, la revista Lecturas ha publicat alguna cosa que crida bastant l'atenció. I és que, la presentadora gallega guanya el doble de diners per programa del que fins ara guanyava Mariló.

En aquesta última etapa, la presentadora navarresa venia embutxacant 600 euros bruts per programa, mentre que Silvia Jato està guanyant ni més ni menys que 1.200