Compartir

La visita dels seus familiars suposa una important injecció d'ànim per als concursants de 'Gran Hermano VIP 4' , però pot ser que hagi greus conseqüències per a un d'ells. Laura , que va poder abraçar-se per fi amb Diego Matamoros, podria ser sancionada per l'organització del reality per culpa del seu germà.

Com la resta de familiars, el fill de Kiko Matamoros va aplaudir la seva actuació en el concurs i no va dubtar a assegurar-li que seria la guanyadora. No obstant això, més enllà de les paraules que va poder escoltar tota l'audiència, les càmeres van captar com li donava un paper que podria contenir més informació de l'exterior.

L'enrenou que va generar aquest lliurament va fer que Diego Matamoros es pronunciés al respecte en les xarxes socials: "Per als que us pregunteu que li he donat a Laura: eren 2 síndries de llaminadura que anaven ficades en un tovalló ".

de moment la organització del programa no ha pres una decisió, però en les xarxes socials aposten que podria ser sancionada amb una nominació disciplinària, com ja fessin fa unes setmanes amb Charlotte i Belén Roca.

Bé que una altra vegada a la Laura no la castiga. El seu germà li dóna una nota d'amagat i ningú diu res. #GHVIPDirecto pic.twitter.com/ 1Xnsa7clgN

& mdash; mrs Marin (@trabadagh) 18 març 2016

Per als que us pregunteu que li he donat a Laura: eren dos síndries de llaminadura que anaven ficades en un tovalló … & # 128.586; & # 128.586; & # 128.526; & # 128.526; #tequeremoslaura

& mdash; Diego Matamoros (@ Diegomatsv2014) 18 març 2016