Compartir

El pas de Jordi Évole per ' El Hormiguero ' va deixar molta més empremta que si fossin personatges internacionals de Hollywood. És un dels presentadors més ben valorats de la televisió, un periodista que alhora fa humor i que no deixa mai indiferent a ningú. Va ser al programa de Pablo Motos per parlar del retorn de ' Salvados ' amb un tema sobre la violència de gènere, 'Masclisme mata', molt necessari en els temps que corren, on va explicar que el tema girarà al voltant de les víctimes i els seus agressors en teràpia.

Però la visita no va quedar aquí i Évole va haver de participar en la secció de Pilar Rubio , qui havia de fer 'beatbox', tot i que no es li donava molt bé. "Ve Sergio Ramos d'un partit explicant el que ha passat i tu fent ritmes" , ha fet broma Motos amb ella. El periodista va voler continuar amb l'acudit i deixar anar que "Si et parla de l'entrenador? Com ??es diu? És que el Reial Madrid ha tingut tants …".

la cara de la col·laboradora va canviar completament i simplement li va sortir a dir un concís "canviem de tema" . Tan malament li va el comentari de Évole que va marxar bastant cabrejada i sense acomiadar-se d'ell com fa amb tots els convidats, mostrant-visiblement incòmoda.