jueves, 24 septiembre 2020 20:12

Rubén Castro y María, extronista de 'MYHYV', serán papas por segunda vez

El passat dissabte, Rubén Castro , davanter del Betis, va tornar a anotar un gol per al seu equip en la visita del club verd-i- blanc a Anoeta. El gol del canari no va ser suficient per portar-se els tres punts de tornada a casa però sí que van servir per confirmar a tothom que va a ser pare de nou.

Rubén Castro va celebrar el gol ficant- el dit a la boca i la pilota per sota de la samarreta , donant a entendre que ell i la seva noia, Maria, extronista de 'Dones i Homes i Viceversa' li donaran un germanet o germaneta a Rubén Jr . en els propers mesos.

La pròpia María Hernández decidia confirmar la notícia minuts més tard al seu compte de Twitter . "Sii. Torno a tenir una coseta dins meu, no sabem si és infants però Rubén Jn tindrà amb qui jugar" , afirmava la extronista de 'MYHYV'.

El davanter canari és un dels '9' espanyols més en forma a la Lliga i viu un gran moment personal i professional tot i la polèmica que l'acompanya per la decisió del jutge del passat mes de juny de processar-lo per quatre delictes de maltractament i amenaces a la seva exnòvia.