jueves, 13 agosto 2020 7:09

Bertín Osborne insulta a Jon Sistiaga: “Imbécil, sectario”

Bertín Osborne no pot negar que sigui el personatge de moda de la televisió a Espanya, encara que això li pot acabar passant factura. Si va aixecar polèmica amb la seva entrevita a Carmen Martínez Bordiú , néta de Franco, i després de confessar que TVE no li havia deixat entrevistar Pablo Iglesias < / span>, mentre que sí ho farà a Mariano Rajoy ia Pedro Sánchez, ara torna a donar que parlar després de no prendre gens bé les crítiques de Jon Sistiaga sobre 'A la teva oa la meva' .

El periodista va carregar contra el seu programa afirmant que "em posa molt trist que TVE hagi de contractar un personatge com Bertín Osborne" , al que ell ha respost amb insults molt desafortunats . "És que són imbècils, o que no tenen ni punyetera idea de televisió per molt crítics que siguin, i si a sobre no han vist el meu programa és que són sectaris, a més d'imbècils" . El presentador s'ha quedat a gust.

Bertín també es referia a Mariola Cubells , periodista de la Cadena Ser que va dir que era "un personatge molt popular, molt trempat i que aconsegueix connectar amb un públic molt fidel de TVE, que no trobava res a veure en aquesta cadena ". Sistiaga , per la seva banda, lamentava que li haguessin posat al capdavant d'un format d'entrevistes a persones tan importants i deia rotundament que no havia vist el programa ni tenia interès a veure-ho perquè estava Osborne < / strong> al capdavant.

A l'presentador no li ha agradat gens, insultant-d'una forma un tant vergonyosa, tot i que Sistiaga té experiència de sobres a la televisió i el periodisme d'elit.

Artículos similares