Compartir

Depeche Mode són una d'aquestes bandes el talent i energia s'han repetit en cadascuna de les seves gires i treballs discogràfics. El certifiquen els més de 100 milions de discos venuts a tot el món durant els seus 37 anys de carrera.

Els britànics, que recentment han publicat el seu catorzè LP ( Spirit , 2017) són una peça fonamental per entendre el desenvolupament i l'evolució de gèneres com la new wave , el synth pop o el rock gòtic .

la seva música és la banda sonora de diverses generacions que, estem segurs, es donaran cita a Mad Cool 2018. Dave Gahan (veu), Martin Gore (guitarra i teclat) i Andy Fletcher (teclat) van començar la seva carrera a < / span> Basildon (Essex, Anglaterra) el 1980. Van aconseguir l'èxit gairebé en els inicis però no va ser fins que van començar a conrear un imaginari més fosc i espiritual quan es van convertir en estrelles internacionals.

Amb àlbums com Music for the Masses (1987) o Violator (1990) i hits com Just Can not Get Enough < / i>, Never < / I>, Personal Jesus o Enjoy The Silence el trio ha posat d'acord a crítica i públic convertint-se, així, en una de les bandes més populars dels dos últims segles . Però, focalitzem en el present. Depeche Mode arribaran a Mad Cool Festival 2018 embarcats en el seu ' Global Spirit Tour ' per oferir un concert tan intens com emotiu en què repassaran els seus gairebé quatre dècades de carrera .