Compartir

Si no tens pla aquesta setmana és perquè no vols. Deixa enrere la mandra i posa't a buscar cultura, que abunda. En forma de concert, de teatre, de recital o d'exposició però cultura.

En temps de confusió sempre és necessària. Per aclarir la ment i per conrear-la.

En aquesta ocasió, ens centrem en l'escena musical. Aquests són els cinc esdeveniments pels quals hauries -almenys intentar-passar aquesta setmana. Pren nota i dóna-li un nou alè de vida a l'escena cultural nacional.

VIVA SUÈCIA + TEXXCOCO – 26 D'OCTUBRE A Ochoymedio CLUB, MADRID

Serà un dels millors concerts de la gira d'un dels millors grups de l'escena nacional. Sona redundant, però és que per Viva Suècia ens sobren els bons qualificatius.

A més, tindran el privilegi d'exercir de mestres de cerimònies per al debut de l'últim fitxatge prometedor de Subterfuge.

els canaris Texxcoco debutaran a plaça gran i amb un públic entregat. El seu rock de garatge amb complex tropical triomfarà. Estem segurs.

BALCONY TV SESSIONS # 3: YOUNG FOREST, DEAR AUDREY I ADAM GILES LEVY – 27 D'OCTUBRE A TEMPO CLUB, MADRID

BalconyTV és una plataforma que val la pena ser coneguda. De fet, BalconyTV Madrid és una part de la plataforma que val molt la pena ser coneguda.

Reunir el millor de l'escena emergent nacional a més de cent metres d'altura i fer-los cantar perquè tothom ho vegi, és un luxe. Per la seva última planta han passat artistes com Jack Bisonte, St. Woods, Fizzy Soup o Vint-iu i això els ha animat a fer el salt a les sales.

Coneguda l'experiència en les seves dues primeres edicions, la tercera sessió de BalconyTV Madrid en directe és de recomanació obligada.

Sonarà a folk i indie amb tocs d'americana. Els protagonistes seran top. Top dins de l'emergència, sent. Que no tot són grans noms ni Palaus dels Esports.

Atreveix-te a conèixer música nova. És una sensació genial.

FRANZ FERDINAND + LLEÓ BEVAVENTE + VIVA SUÈCIA, ??27 D'OCTUBRE A MÚRCIA.

Múrcia respira música. Esdeveniments com aquest ho demostren. Allà es podrà veure al millor grup nacional d'aquest any, al de l'any passat ja tota una llegenda de l'indie mundial per tan sols 5 euros.

Si algú es queixa, és de vici. Hem d'agrair a Estel de Llevant que donin suport iniciatives com aquestes. És fotut que siguin empreses privades -i no iniciatives públiques- els que aposten per la cultura, però és el que hi ha.

Ja sabeu. Murcians, Albacete, alacantins i d'Almeria -com a mínim-; acudeixin en massa a la terra de l'horta i els paparajotes.

MI CAPITÀ, 27 D'OCTUBRE a SALA WAH WAH, VALÈNCIA

Qui no vol viure en primera persona la posada en marxa d'aquesta nova gira?

Si algú diu no, que l'hi pensi dues vegades. Un tret per la salut de l'imperi és un senyor disc i estem segurs que ho va a rebentar.

Si no us pugeu a aquesta data oa la següent de Madrid, us en penedireu. Qui avisa no és traïdor.

Surt corrent! & # 129.304; & # 127.997;

SOFIA Ellar, 27 D'OCTUBRE A SALA CUSTOM, SEVILLA

Si El meu Capità és recomanat per començar gira, Sofia és recomanada per acabar-la. És l'últim tren al qual et pots pujar abans que finiquiten la gira Sis Penics.

Ara sí que sí: el teu veuràs. Sofia és lirisme, proximitat i afecte fet música; és sentir, sentir de tots, sentir mundà i normal; sentir d'adolescent i joventut; sentir de rom de Sis rals, de rock & rolles de nois, de primers amors.

Sofia és aquesta cantautora que canta el que tots senten i ningú diu per por de pecar d'carrincló.