Compartir

Déu Salvi a la Reina (God Save The Queen), neix el 1998 ia través dels anys, es converteix en el xou "en memòria a QUEEN ja Freddie Mercury", més important que existeix a nivell mundial; amb actuacions per tot el món en els recintes més representatius: com el Palau Sant Jordi de Barcelona, ??Via Funchal de Sao Paulo, Auditori Banamex de Mèxic o el Teatre Gran Rex de Buenos Aires, entre molts altres i avui diumenge 13 i dilluns 14 arriben al Palau de Congressos Auditori Mar de Vigo.

Fa 25 anys la seva veu es va anar apagant, però naixia la llegenda. El 24 de novembre de 1991, Freddie Mercury es convertia definitivament en una icona etern de la música mundial.

En aquest aniversari tan especial, el grup prepara un xou completament renovat, amb una posada d'il·luminació i escenografia impressionant a més d'un set list que abasta tota l'extensa carrera de Freddie Mercury amb QUEEN i com a solista.

Pau Padín, en el paper de Freddie Mercury, impressiona amb la seva semblança vocal i físic, aconseguint el que cap altre tribut ha aconseguit. Crear durant dues hores, la màgia que encara Queen és viu.

Des de la seva formació la banda va créixer exponencialment, amb un any 2015 amb més de 300,000 espectadors en 60 shows entre els quals es destaquen una gira Europa que els va portar per diversos escenaris d'Espanya i Portugal amb nits completament esgotades, una extensa gira per Brasil amb més de 18 shows amb record de venda, o convertir-se en l'espectacle més convocant a la seva ciutat natal, Rosario, al mític monument a la bandera, on van realitzar un xou per a més de 20,000 persones superant totes les expectatives.

Durant el 2016 portaran el seu show per Llatinoamèrica, destacant presentacions a Mèxic, USA, Brasil, Argentina i Xile, a més de la seva habitual gira per Europa on es presentaran a UK, Espanya, Portugal, Itàlia, i novament després de l'èxit de la seva primera gira 2014, repetiran una gira per Rússia.
< / p> Després del rotund èxit d'assistència de públic (sold out), difusió i crítiques de mitjans en els Festivals: "Starlite Marbella" i "Porta Ferrada" , (consolidant una vegada més com el millor tribut a Queen del Món) i recentment en el Festival Mar Obert de Canàries, un cop més amb un poder de convocatòria important, on van aconseguir de nou, 3 Sold Out consecutius … És un esdeveniment recomanat per Què! Ràdio Galícia i el digital www.que.es FACEBOOK:
www.facebook.com/foreverdsr/ —- NOSTRE
www.facebook.com/DiosSalve/ —- DE LA BANDA

TWITTER:
https://twitter.com/GodSave_TheQuee —- NOSTRE
https://twitter.com/DiosSalveOK —- DE LA BANDA