Compartir

El Kensington Palace ha estat l'encarregat de llançar la nota de premsa en la qual anuncia la decisió dels nuvis. "Harry i Meghan volen que els membres del públic se sentin part de les celebracions permetent que aquesta selecció de persones pugui accedir als terrenys del Castell de Windsor per observar l'arribada de els nuvis i els seus convidats a la capella i també la processó del carruatge quan surtin del castell ", diu la nota.

la continuació de la nota explica com es seleccionaran els 1.200 convidats de tots els racons de regne Unit . " 1.200 membres del públic de tots els racons del Regne Unit seran nominats per assistir per nou oficines regionals de Lord Lieutenant . La parella ha demanat que les persones triades pertanyin a una àmplia gamma d'antecedents i edats, inclosos els joves que han demostrat un lideratge fort i aquells que han servit a les seves comunitats .

200 persones d'una varietat d'organitzacions benèfiques i organitzacions amb les que el Príncep Harry i la Sra. Markle tenen una estreta associació , inclosos aquells als quals el Príncep Harry serveix com a mecenes.

100 alumnes de dues escoles locals : The Royal School i St George 's School, tots dos tenen una forta afiliació amb la comunitat del Castell de Windsor.

610 membres de la comunitat del Castell de Windsor , inclosos els residents del Castell de Windsor i els membres de la comunitat de St George 's Chapel.

530 membres de The Royal Househ olds i Crown Estate ".

Així acabava la nota en què Kensington Palace anunciava la decisió dels nuvis d'acollir públic en les seves noces. Un gran gest que diu molt de la parella.