Compartir

L'artista, que ha venut més d'un milió i mig de discos en tota la seva carrera, té un innegable sentit de l'humor. El més comentat de la nit va ser la anècdota que va comptar Pablo Motos quan li va preguntar Luis Fonsi :

" Jo havia estat amb ell a Miami i m'ho havia explicat . l'endemà vaig viatjar a Mèxic en el programa 'Mèxic desperta', un programa d'informatius. Allà em van dir: Hem vist unes fotos teves amb Fonsi ahir. Com està la seva dona?. I jo els vaig dir: Home, imagina't, una nena … doncs una bogeria ", comptava el coach de 'La Veu Kids'.

"de seguida ens van enviar a publicitat. sense adonar-me'n havia deixat anar l'exclusiva de l'any, sense maldat alguna. a més, Fonsi no sol donar aquest tipus d'exclusives. Em va entrar un fogot , així que li vaig trucar corrent per demanar-li perdó i em va dir que no passava res, així que li vaig contestar que no em comptés res important de la seva vida mai més , per si se m'escapava. "< / p>

El cantant es troba ara mateix centrat en 'La Veu Kids' i preparant la seva pròxima gira. Acaba de culminar el «Tour Destinació» , la gira del seu últim treball, que l'ha portat més de dos anys i 160 actuacions per les principals ciutats europees, finalitzant el passat gener amb 2 sold out consecutius al Sant Jordi Club de Barcelona.