Compartir

Jorge Javier Vázquez afronta una nova etapa ara separat de la seva parella i ha parlat per primera vegada de la seva ruptura a la revista ' Lectures '. El presentador de televisió, de vacances a la República Dominicana amb la seva mare, admet que no guarda rancor al seu espòs tot i la sorpresa que li va produir el divorci.

El català s'ha mostrat tranquil i serè respecte al seu divorci, i no vol que el seu entorn estigui embolicat en un ambient de negativitat: "no vull que aparegui cap element de tristesa, malenconia ni de nostàlgia. i precisament a la meva mare no l'he portat perquè sigui el meu drap de llàgrimes. sé que a P. el volen moltíssim. Ara he de centrar-me en l'estrena "etzibava.

d'altra banda, tot i la separació, ha admès que no guarda cap tipus de rancor a p, ja que davant tot, considera que és una de les persones "més importants" de la seva vida. A més, davant la possibilitat de tenir nova parella, ha assegurat que no vol un nou nuvi "ni en pintura".

¡Exclusiva! Jorge Javier parla, per primera vegada, de la seva ruptura & # 128.148; La confessió més difícil, aquesta setmana, a Lectures. Al quiosc! pic.twitter.com/wmxFEkeUCM

& mdash; Lectures (@Lecturas) 28 febrer 2018