Compartir

La revista ' Setmana 'es fa ressò en el seu portada dels retocs estètics de la nostra Reina Letizia.

en la seva visita a ARC , la Reina va acaparar tots els focus i la revista no ha trigat a analitzar el seu rostre, en el qual s'entreveuen els retocs als quals la nostra reina consort s'ha sotmès.

Una petites marques, tres per ser exactes, no van poder ser dissimulades sota les capes de maquillaje.Tres marques en zones estratègiques de la seva cara (sota el seu ull i cella esquerra i una última sota la seva pòmul dret), que evidenciaven que la Reina ha passat pel quiròfan i ha estat injectada amb algun producte.

Sota el pòmul de l'ull es formen les arrugues del rictus , que en el seu aparició en l'exposició de ARC , la Reina tenia molt menys accentuat que altres vegades . Presumiblement, Letizia podria haver-se injectat àcid hialurònic . Sobre la cella , de la mateixa banda de la cara, segons la revista, podria haver-se aplicat botox per tal de tensar aquesta zona i fer que la cella s'elevi , gairebé com la de Carlos Sobera. Finalment , la punxada de sota del seu ull podria haver estat per injectar vitamines, col·lagen i elastina.

d'aquesta manera, l'aspecte de la pell millora considerablement i li proporciona lluminositat i elasticitat .

Els Reis inauguren la 37a edició de la Fira Internacional d'Art Contemporani-ARCOmadrid @ FeriaArco https://t.co/sWudVTzCUZ pic.twitter.com/JI2jRk2mvl

Casa de SM el Rei (@CasaReal) 22 febrer 2018