viernes, 14 agosto 2020 2:11

Cepeda i Roi al llit: així donen el bon dia als seus fans

Els concursants de la última edició d'Operación Triunfo < / b> es troben preparant els assajos a Barcelona i no dubten a publicar vídeos i instantànies en el seu Instagram del seu dia a dia. En aquest cas ha estat Cepeda el que ha donat els bon dia a Instagram Stories amb una foto seva al llit i una altra al mirall.

< / span>

Però el que més ha triomfat ha estat la foto que ha pujat al costat de Roi , sense samarreta i al llit, com si d'una parella es tractés. Tot i que han estat molts els comentaris positius de les fans i fins i tot de la núvia de Roi , hi ha hagut alguns que han titllat els concursants de homòfobs < / b>, en convertir en alguna cosa còmic les relacions entre persones del mateix sexe.

< p class = "p1"> la polèmica està servida i s'ha creat una guerra a Twitter entre les fans de la "parella" d'amics i els que els critiquen.

Per desgràcia en aquest país mentre els heteros ( # Cepoi ) es permeten fer brometes sobre l'homosexualitat, molts homosexuals han d'amagar !! Més encara en el món de la música … ja se sap el gai no ven … #Heteropatriarcado < / a> #Respeto # NiPutaGracia

& mdash; Wolfie a cavall & # 128.058; & # 128014; (@Javier_sobrinoj) 27 febrer 2018

Decidit, la meva nova foto de perfil & # 128.525; #cepoi # OTDirecto27F pic.twitter.com/cBeSdfcISv

& mdash; Ana & # 9748; & # 128571; (@bewywant) 27 febrer 2018

Artículos similares