Compartir

Molts han estat els rumors de crisi entre Shakira i Piqué, però, la parella torna a somriure i estar més a prop que mai . Després de travessar uns mesos complicats per la suposada crisi que estaven vivint i per la malaltia de la cantant, ara la parella al costat dels seus fills han viatjat a la ciutat dels gratacels, Nova York, per passar el Nadal en família.

Un cop instal·lats, la família al complet no va voler perdre el famós partit que enfrontava als Knicks i als Philadelphia 76ers al mític Madison Square Garden de Nova York.

La cantant va aprofitar el dia de Nit de Nadal per felicitar a tots els seus seguidors amb un bonic missatge a través del seu compte d'Instagram. "Bones festes per a vosaltres, els millors fans del món! 'La suport i l'amor que m'han transmès aquests últims mesos ha estat un veritable motor! En els propers dies tindré més notícies sobre la meva gira, fins llavors, els desitjo molta pau i una molt feliç nadal! "

Serà a partir de 2018 quan s'espera que Shakira pugui recuperar-se dels seus problemes vocals després de passar pel quiròfan i així reprendre el més aviat possible la seva carrera professional.