Compartir

El Diumenge passat , Ágatha Riuz de la Prada aprofitava el bon temps per passejar a cavall pel camp juntament amb el seu fill Tristán Ramírez Ruiz de la Prada i Jota, el gos de la família. Després de caminar tranquil.lament uns metres, el cavall de la dissenyadora es va descontrolar i va provocar que caigués a terra i es fracturés el canell.

Després de realitzar-li diverses proves, els metges li van confirmar que tenia canell dret trencada i que si no hagués portat casc, el cop hauria estat més gran.

Era la pròpia Agatha qui informava a través de les seves xarxes socials del seu accident, incloent una imatge en la qual apareixia muntada en el seu cavall minuts abans a caure. A més, la dissenyadora acompanyava a aquest missatge un altre en què anunciava que després que li donessin l'alta, es marxaria a una festa flamenca on l'estaven esperant alguns amics.

I així va ser. Quant l'exdona de Pedro J. Ramírez va sortir de l'hospital, es va presentar a la festa. Rafael Amargo , que era un dels amics que l'esperava, li va agrair a la seva amiga el gest de presentar- i va publicar una foto al seu compte d'Instagram, on apareixia Ágatha amb el braç en cabestrell.

& # 10084; & # 65039; AGATHA …….. @agatharuizdlprada. Ella em va prometre que venia i aquest matí a tingut un accident i amb la seva escaiola i la seva clau i després d'hores d'hospital … A VINGUT A VEURE …. OLE …. Això sí que és flamenc complir amb la paraula encara que sigui arrossegant-se …. OLEEEEE. DONA dE pARAULA VAL x 2 @palovillaamil @rorodrigom @bepenalver @definition_fitness_nutrition @ cri7cri7 @juan_lo @alexisantanart @cecilia_today @ danibarbero32 @prisonartbcn @deturco @jose_m_siempre_feliz @fatimamahou @ solete3.fv @soyambrossi @palomabosqued @domingozapata @jose_m_siempre_feliz @riky_alvz @angelgp @antoniopanizza @rocioriverasegura @fjfernandez @mojganelitestore .es @evadevilallonga @elviallauder @laurallauder @marcelasarmiento @lubongianino @byluisvenegas @joseitspain @fjfernandez @laflapper @ mrborja2005 @jiimeeeneez_

Una publicació compartida de Rafael Amargo (@rafaelamargo) el

Según publica 'Vanitatis' que ha contactat amb ella per conèixer com es troba, < b> aquest mateix dimecres passarà per quiròfan per operar-se. "he tingut mala sort perquè m'he trencat el canell per diversos llocs. De fet, el dimecres em van a operar ".

Tot i aquest fet, Ágatha no perd el seu optimisme i diu que quan estigui recuperada, tornarà a pujar a un cavall. "M'ho estava passant fenomenal".