Quantcast

La Casa Reial impulsarà la presència pública de don Joan Carles i la reina Sofia per les seves 80 anys

La Casa Reial va anunciar aquest dilluns que els monarques Joan Carles I i Sofia van a intensificar la seva presència pública amb diferents iniciatives i activitats al llarg de 2018, amb motiu dels 80 anys que tots dos han de complir, respectivament, en els mesos de gener i novembre.

Segons ha informat la Casa de Sa Majestat el Rei, el primer d'aquests esdeveniments destacats serà la presència del rei Joan Carles i Sofia en la celebració de la Pasqua Militar el proper 6 de gener .

Serà just l'endemà que Joan Carles i compleixi 80 anys d'edat i suposarà que els pares de Felip VI donaran suport al seu fill en el tradicional acte militar que se celebra cada 6 de gener al Palau Reial.

A més, la Casa Reial va anunciar que els 80 anys que la reina Sofia complirà el 2 de novembre suposarà també un increment de la seva agenda pública.

En concret, la Casa de Sa Majestat el Rei va informar que "està impulsant un seguit d'iniciatives i activitats públiques a través de diferents àmbits de la societat espanyola, que es desenvoluparan al llarg de 2018 "i dels quals informarà de mica en mica.

Comentarios de Facebook