Compartir

En els últims anys, hem pogut observar com els estilismes de la Reina Letizia han evolucionat gràcies a la seva estilista Eva Fernández i per això, han estat comentats al detall. I és que no és per menys!

Segons publica la revista 'Setmana' a la portada, la Reina Letizia s'hauria gastat 130.000 euros en roba i joies aquest any.

Segons 'Vanitatis', un dels vestits més cars que la Reina ha lluït en 2017, ha estat un disseny de Carolina Herrera, elaborat amb encaix negre, màniga curta i faldilla sirena. Aquest model costava 4.987 euros , una xifra força elevada. No obstant això, el preu dels dissenys que sol portar Letícia per còctels o gales no solen superar els 3.000 euros i són dissenyats per Felipe Varela, Nina Ricci o Carolina Herrera .

L'últim més comentats ha estat el que lluïa en el seu viatge al Senegal, on la Reina ha visitat la seu de la Creu Roja en aquest país acompanyada de la Primera Dama Marième Faye Sall. Per a aquesta ocasió, Letizia es decidia per un vestit verd de tall evasé, màniga curta de rasa i cos en negre amb detalls d'encaix de Carolina Herrera de la temporada de Tardor de 2015 que ja va lluir a la recepció oficial a la col·lectivitat espanyola resident al Japó que va organitzar l'Ambaixada espanyola i del que moltes dones es moririen per portar.