Compartir

Després de diverses setmanes de rumors sobre com seria el casament d'Ana Boyer i Fernando Verdasco, la revista Hola! ha publicat en exclusiva tots els detalls de l'esperat "Sí, vull" entre la filla d'Isabel Preysler i el tennista espanyol que va tenir lloc el passat 7 de desembre en una de les paradisíaques illes de Mustique, al mar Carib .

Moltes han estat les informacions sobre l'esperada casament de Ferran i Anna, però la revista Hola! ha aclarit moltes d'elles. Dies abans de l'enllaç, es deia que la parella hauria contret matrimoni abans de la data prevista per por de les condicions climatològiques, però segons la revista, la data mai va canviar i el enllaç es va celebrar el dia ia l'hora previstos.

També es va parlar de si aniria o no Mario Vargas Llosa , assegurant que la pròpia núvia no volia que estigués en la cerimònia o que fins i tot, se li havia prohibit que sopés al seu taula. Segons la revista esmentada, aquestes informacions eren totalment falses, ja que el nuvi d'Isabel Preysler va estar molt present i fins va posar en diverses fotografies . A més, Mario va formar part de la taula nupcial amb la seva parella i els nuvis.

Exclusiva a HOLA !, casament al Carib d'Ana Boyer i Fernando Verdasco. https://t.co/Diym5CtzAU pic.twitter.com / 0Rp2nFkWht

& mdash; Revista HOLA! (@hola) 11 desembre 2017

Qui no va poder estar present va ser Enrique Iglesias . Segons la pròpia Isabel, el fill de Julio Iglesias no va acudir a l'enllaç perquè tenia un compromís amb una televisió dels EUA i li havia resultat impossible acudir.

Segons la publicació, els nuvis van triar una vila amb set suites i piscina infinity , on es van allotjar i es va celebrar l'enllaç. Els i nvitados van arribar a avionetes i van ser els nuvis qui els van anar a recollir segons anaven arribant.

Un dels enigmes més esperats de la que qualificaven com noces de l'any, era com anava a ser el vestit de la núvia . Ana del braç del seu germà Julio Iglesias Jr, va arribar a l'altar amb un vestit de Pronovias dissenyat pel director creatiu de la firma, Hervé Moreau; d'estil romàntic i de tall paraula d'honor d'escot cor.

A aquest marcat vestit d'encaix, Boyer ho va voler acompanyar amb uns maneguets desmuntables dels quals penjava un tul de tres metres . Així, trencava amb la tradició de portar el vel sobre el cap. També, va voler acompanyar el seu fabulós vestit, un braçalet, un penjoll i unes arracades elaborats d'or blanc i 217 diamants , fruit d'una col·laboració entre la joieria Suárez i ella mateixa.

A més, pel que publica la revista, els nuvis es troben feliços i esperen estar units per la resta de les seves vides . "Esperem ser una parella superfeliç i unida per a la resta de les nostres vides" Esperem que així ho siguin!