Quantcast

Kiko Hernández parla sobre l'assetjament que ha patit en els últims mesos

Kiko Hernandez ha estat víctima d'un assetjador durant els últims anys. Així ho va confessar ell mateix a Telecinco després que la seva companya Lydia Lozano comentés les múltiples ocasions en què ha estat perseguida i assetjada.

El col·laborador, que sempre s'ha mostrat < b> tímid i reservat en el que a la seva vida privada fa, va ser presa d'un home que, des de València, apareixia als platós de Mediaset o fins i tot a la porta de casa per intimidar-i fins i tot amenaçar- de mort .

" va arribar a anar a la porta de casa meva i el meu porter em va trucar un dia per dir-me: Escolta, que hi ha un senyor aquí que diu que ve aquí a per tu i que et vol liquidar ", comentava el tertulià en mostrar la gravetat del cas.

Hernández, que diu que en alguna ocasió fins i tot va haver de trucar a la policia perquè l'ajudés a sortir de la seu de Telecinco , també ha confessat que "un dia va agafar una portada meva d'una revista ia les tres del matí la va cremar a la porta del meu casa i un altre va anar a una signatura de llibres de Belén Esteban amb una pancarta que deia: Sóc el nuvi de Kiko Hernández! " .

Per sort, aquest episodi sembla haver arribat a la seva fi. L'assetjador, que va passar tres nits al calabós , compta amb una ordre d'allunyament i sembla haver cessat la seva activitat.

Comentarios de Facebook