Compartir

En una entrevista per a la revista 'Diez Minutos', Cristina Pedroche ha volgut obrir el seu cor i parlar del seu passat, present i futur. La col·laboradora de 'fent zàping' ha confessat ser una persona rebel , ja que no és gens convencional i no li agrada anar on tothom va ni sortir del seu cercle. A més, ha revelat que per estar tan maca és aixecar d'hora i no anar a dormir tard.

Nombroses han estat les crítiques a què Pedroche s'ha hagut d'enfrontar en diverses ocasions, però la col·laboradora diu tenir-les assumides perquè a ella li compensa el positiu i no el negatiu . "M'agrada veure el got mig ple, no ple del tot, i això crec que és bo per a mi i per als que m'envolten".

Pel que fa a la seva parella David Muñoz , Pedroche està encantada. Diu que amb ell és molt fàcil conviure i que comparteixen molts gustos com l'esport i les tasques de la llar. "Amb David és molt fàcil viure perquè es lleva al matí i torna a la nit. No és una persona amb capricis estranys, tampoc li agrada molt la roba, i això sí, si es deixa el cafè a la taula sap que quan torni aquí estarà ".

de la seva carrera professional també ha comentat que per a ella és essencial que li agradi la marca amb la qual treballa i que està molt contenta de formar part del repartiment de la pel·lícula 'No hi ha filtres' de Santiago Segura.

A la pregunta de com serà el vestit amb el delectarà a tots per Cap d'Any , la col·laboradora de 'fent zàping' ha contestat que no pot parlar-ne, però si ha donat alguna pista. "M'agradaria seguir la línia del que he tret en el Nadal passat. Sens dubte serà atrevit, irreverent i transparent".

Pedroche no ha revelat res más.Tendremos d'esperar fins a final d'any per conèixer amb més detall l'esperat vestit que lluirà la col·laboradora.