Quantcast

Fran Álvarez s'esborra el tatuatge de Belén Esteban

Després de romandre durant molt de temps lluny dels focus mediàtics, Fran Álvarez ha pres una decisió bastant important i ha decidit fer desaparèixer a Belén Esteban totalment de la seva vida . L'única cosa que li quedava present a Fran de la seva exparella, Belén Esteban, era un tatuatge en el seu avantbraç , on es podia llegir el nom de la Princesa del Poble.

Ara, ha decidit esborrar-ho i passar pàgina del tot . A sobre del lloc on abans es trobava el tatuatge amb el nom de Betlem, ara hi ha una gran ploma de color blau. Aquest nou tatuatge no només representaria la seva nova vida sinó que també faria homenatge a una de les mascotes del cambrer, un lloro amb el qual ha compartit molts anys de la seva vida. < / p>

"És una nova etapa, cal passar pàgina". "Em trobo molt bé ", aquestes eren les paraules amb què Fran li comunicava la notícia al periodista Aureli Manzano en una entrevista. A més, segons ha comunicat el periodista al programa 'Viva la vida', Fran continua amb la seva teràpia i està començant una història d'amor amb una noia.

Comentarios de Facebook