viernes, 18 septiembre 2020 19:04

Jorge Javier Vázquez: "he estat enfonsat. Tenia la sensació que tot en la meva vida anava tocant a la seva fi"

Jorge Javier Vázquez s'ha sincerat després d'haver travessat un procés depressiu . Aparentment podem pensar que Jorge Javier viu un dels millors moments de la seva carrera professional i personal, però el presentador de 'Sálvame' ha confessat a la revista 'Lecturas' com de malament ho va passar fa cinc anys.

Per primera vegada, el presentador parla de la pitjor etapa que ha viscut . Jorge hauria travessat per una profunda depressió que el va deixar "totalment enfonsat" i que havia après a callar, ja que considerava que algú com ell no tenia dret a queixar-se.

"Va ser una mena de desencís vital. Tenia la sensació que tot en la meva vida anava arribant al final, ja havia aconseguit tot el que podia aconseguir i no podia esperar res més de la vida. Recordo que les nits eren terribles. Em despertava cada hora ".

Jorge Javier confessa que el procés depressiu en què es trobava, el va convertir en una persona cada vegada més reservada. Algun dels seus amics li va recomanar que comencés a prendre pastilles per poder dormir . No obstant això, després de consultar amb un metge, va decidir deixar-les immediatament. "El vaig deixar quan vaig consultar a un professional i em va dir que podia provocar pèrdues de memòries immediates. És a dir que podia arribar un moment en què no em recordés del que havia fet el dia anterior".

Pocs eren els que coneixien l'estat pel qual estava travessant el presentador. Va ser a partir de 2016 , en plena gira del seu musical 'Anava de debò', quan Jorge va començar a sentir que anava recuperant-. A més, el presentador diu que patia per dins i que mai ha deixat de cuidar- tot i que "no veia que anés a millor".

el possible motiu pel que Jorge va travessar aquest sot, podria haver estat l'excessiu cansament dels anys . "Creia que era propi de l'edat". Així i tot, el presentador ha aconseguit superar-lo.