sábado, 19 septiembre 2020 11:59

Esbrina que famós s'ha casat recentment a Las Vegas

Després de veure una fotografia de Eugenia Martínez de Irujo vestida de Marilyn Monroe i la seva parella Narcís Rebollo , president d'Universal Música per a Espanya i Portugal, vestit d'Elvis Presley podríem pensar que s'haurien casat de sorpresa a Las Vegas.

Muchos eren els indicis que donaven a pensar que la parella hauria contret matrimoni a la famosa ciutat, ja que tots dos havien acudit a la cerimònia dels Grammy llatins als Estats Units, però segons ha assegurat una amiga íntima de la Duquessa de Montoro a 'Vanitatis', la imatge seria un "teatret ". "Moltes parelles que passen per Las Vegas ho fan. No té cap validesa legal. Un divertiment. Com es van a casar! ".

I és que el motiu que hauria portat a Eugènia a penjar aquesta imatge i convertir-se de nou en notícia, seria intentar distreure a la premsa i que aquesta es s'oblidés del missatge d'aprovació que la filla de la duquessa d'Alba va manar a Alessandro Lequio quan en el programa d'Ana Rosa Quintana tractaven el tema de l'homenatge del seu mare.