viernes, 14 agosto 2020 1:55

La gran bronca de Shakira i Piqué a públic

Fa mesos saltaven els rumors de crisi entre Shakira i Piqué. Quan semblava que estaven en el seu pitjor moment, la família i l'entorn feien callar els rumors i desmentien qualsevol crisi entre tots dos. Però segons publica la revista 'Cuore' a la portada, la parella hauria protagonitzat una gran bronca en un conegut restaurant de Barcelona el passat 6 de novembre.

< p> Segons la publicació, la cantant que vestia amb roba esportiva i sense maquillatge, va esperar al futbolista fora del restaurant durant quinze minuts fins que va arribar al costat dels seus fills. En arribar, Shakira no el va rebre bé i la reacció del esportista va ser agafar pel canell per entrar al restaurant.

Vaja numerazo que portem … Tenim els detalls de la megabronca Shaki-Piqué però també al màxim de rialles amb la nostra divisió famosil: gossos, pçajaros i tortugues. De qui ets tu? pic.twitter.com/d6d3UAgqNV

& mdash; Revista CUORE (@cuore) 21 novembre 2017

< p>

Un cop dins, Piqué va demanar el menjar i la cantant va decidir no menjar res. Segons testimonis presencials, la cantant es va posar a plorar i va confessar al futbolista que estava farta de les seves continus retards i males cares. El jugador del Barcelona, ?? es va acostar a consolar-la mentre li deia que estaven en un lloc públic i tothom els estava mirant. Finalment, Shakira es va calmar i la parella va sortir del restaurant de la mateixa manera en la qual havia arribat, per separat .

Aquest episodi, es produeix en un dels pitjors moments pels quals està travessant la cantant . Fa dies informava en un comunicat que a finals d'octubre, a la recta final dels seus assajos, havia sentit una ronquera inusual que li impedia cantar . Van ser els metges els que li van confirmar finalment que s'havia produït una hemorràgia en la seva corda vocal dreta. " Malauradament l'hemorràgia sembla no haver-se reabsorbit encara i el meu malson continua. I actualment em trobo en una batalla molt dura per la meva recuperació" , confessava la cantant.

Artículos similares