Quantcast

Gigi Hadid no participarà en la desfilada de Victoria 's Secret de la Xina

"Estic molt trist per no poder desfilar a la Xina aquest any. Estimo a la meva família a Victoria 's Secret i estaré amb totes les meves noies en esperit! No puc esperar a sintonitzar amb tots per veure el preciós que sé que serà la desfilada, i ja estic esperant el de l'any que ve! ??". Aquest ha estat el tuit amb el qual la model nord-americana ha confirmat la seva absència en la desfilada del proper dilluns, que se celebra a Xangai.

Gigi Hadid que figurava com un dels grans reclams de la marca de llenceria, no ha esgrimit les raons de la seva absència, però tot apunta que el boicot que s'havia posat en marxa a les xarxes socials contra ella per l'emissió un vídeo gravat a principis d'any, ha tingut èxit. En la gravació, que ella mateix va retirar de snapchat, imitava a una galeta amb forma de Buda.

I'ma so bummed I will not be able to make it to Xina this year. Love my VS family, and will be with all my girls in spirit !! Can not wait to tune in with everyone to see the beautiful show I know it will be, and already can not wait for next year! 🙂 x

& mdash; Gigi Hadid (@GiGiHadid) 16 novembre 2017

< p>

Comentarios de Facebook