Compartir

Iker Casillas i Sara Carbonero s'han mudat de casa de forma sobtada . La parella que porta vivint a Porto des de fa dos anys i mig, s'ha buscat una nova llar a Foz do Douro, el mateix barri on porten vivint al costat dels seus fills des de fa dos anys i mig. En aquesta ocasió, ho han fet a primera línia de platja.

Segons la premsa portuguesa, aquesta decisió hauria estat per l'ampliació de la família . Encara que ni Sara ni Iker s'han pronunciat al respecte, la periodista ha anat publicant al seu compte d'Instagram noves fotos d'alguns dels espais de la seva nova casa.

Dissabtes. #nadaensusitio #todoscontentos #home #Porto #siestatime #lavidacercadelmaresvida

Una publicació compartida de Sara Carbonero (@saracarbonero) el

A tot i que Iker ja no és titular en el seu equip, la parella seguirà vivint a Portugal per molt temps, ja que com han comentat en més d'una ocasió Sara, està enamorada de Porto "per l'afecte de la gent" i "pel que gaudeixen els nens vora el mar ". a més, recentment, la periodista ha publicat al seu bloc que aviat tindrem noves notícies del que està fent." No he parat d'escriure. He escrit més que mai, al matí, a la tarda, a la nit i sobretot de matinada. No ho he fet al blog, però aviat sabreu del que us parlo ". Serà un nou projecte?