viernes, 25 septiembre 2020 22:59

La resposta de Núria Roca després del seu acomiadament de TV3

Després que al setembre sortís en antena del seu programa 'A tota pantalla' de TV3, Núria Roca ha estat acomiadada de manera fulminant de la cadena . La notícia que avançava el diari 'El Nacional', va agafar per sorpresa a la Núria ia tot el seu equip que esperaven tornar a la graella al mes de novembre després de ser suspès el programa de manera temporal per la situació que estava passant Catalunya.

La presentadora a través del seu compte de Twitter ha explicat que dijous va rebre la seva carta d'acomiadament de manera sorprenent perquè fins dimecres passat va estar treballant i reformateando el programa per expressa petició dels responsables de continguts. A més, comentava que havia estat acomiadada a través d'un burofax sense especificar motiu algun o.

< p lang = "ca" dir = "ltr"> a tots i totes els que esteu intentant posar-vos en contacte amb mi i preguntant sobre la notícia de la meva acomiadament de @ TV3CAT pic.twitter.com/qdb1CrZNxm

& mdash; nuria roca granell (@nuriarocagranel) 27 octubre 2017

Finalment, Núria va acabar el seu comunicat dient que es reserva la seva opinió sobre el tracte rebut i que serà més endavant quan coneixerem la seva opinió sobre els fets.

Tot i que ha aclarit que això el va agafar per sorpresa, la presentadora una hora abans de publicar el seu comunicat, va publicar un altre missatge en el seu compte en el que semblava donar resposta a la seva sobtat acomiadament.

Vergonya … Molta vergonya!
Vergonya .. . molta vergonya!

& mdash; nuria roca granell (@nuriarocagranel) 27 octubre 2017