Quantcast

Brad Pitt de nou enamorat

Des que el matrimoni format per Brad Pitt i Angelina Jolie es trenqués, a l'actor no se li ha vinculat sentimentalment amb ningú. Ara, segons la revista 'In Touch', l'actor nord-americà de 53 anys, podria estar començant una història d'amor amb la interpreti britànica Ella Purnell, de 21 anys.

< b> Molts han estat els comentaris sobre aquest nou festeig. El que ha cridat l'atenció no només ha estat la gran diferència d'edat entre tots dos, més de trenta-dos anys es portaria la parella, sinó la gran semblança de la jove actriu amb Angelina Jolie . A part de compartir alguns trets físics amb l'ex de Brad, també és destacat que Ella Purnell va protagonitzar a 'Malèfica' la versió jove de l'Angelina.

Según publica la revista esmentada anteriorment, la jove actriu estaria tremendament afalagada amb l'atenció que rep de l'guapo actor que aixeca passions arreu del planeta i que aquest hauria caigut rendit davant la bellesa i talent de jove promesa britànica.

Actualment, Brad està preparant el llançament de la sèrie 'Sweetbitter', de la qual l'actriu podria ser la protagonista.

Comentarios de Facebook