Compartir

Fa dies coneixíem la notícia que Leticia Sabater era la protagonista de l'espot de la nova temporada de la sèrie 'Stranger Things'. Ara, la cantant de 'La Salchipapas' ha anunciat al programa que presenta Maria Patiño, 'socialité' que havia pres una decisió importantíssima per a ella: operar-se de estrabisme.

La cantant que ja tenia fixada la data en el mes de setembre, no ha aclarit les raons per les que finalment no va ser intervinguda. Ara, però, ha anunciat que serà el 7 de novembre la data definitiva per a la seva intervenció.

A més, Leticia ha volgut deixar clar que el seu ull estràbic mai ha estat un complex per a ella, sinó tot el contrari . Assegura que "encara que sigui una de les meves senyes d'identitat, si té solució i puc estar més guapa, per què no ho faré?".

Però no només va anar al programa de Patiño per anunciar la seva operació, sinó que també va aprofitar per parlar d'Alba Carrillo , de la qual va dir que era "insuportable"; i també per posicionar-se sobre un dels temes més comentats en els platós en els últims dies: el possible acomiadament de Lydia Lozano i Terelu de 'Sálvame' .