Compartir

La foto ha obert un debat entre el Si o el No a donar el pit als nens . Malena Costa s'ha defensat de les crítiques dient que no es volia ficar en debats sobre si donar el pit o no als infants, només es manifestava per dir que no es podia jutjar a les mares que no donen el pit als seus fills. La foto compta ja amb centenars d'opinions enfrontades sobre la lactància materna .

La polèmica arriba quan no ha passat ni un mes des que Malena hagués de defensar-se de les crítiques per haver pujat una foto a la seva xarxa social practicant exercici. Algunes mares van manifestar la seva enveja per les facilitats de la model per organitzar tan bé el seu temps. Una altra vegada, el seu perfil de instagram torna a cobrar protagonisme .

Malena no s'ha mullat en debatre sobre les propietats i beneficis que té la llet materna però si ha deixat clar que la llibertat a l'hora d'alimentar els nens queda a casa. "N'hi ha que diuen que la llet materna és la millor per als nadons. Però avui dia les llets de fórmula també són boníssimes i molt completes. Jo no em vull ficar en el debat de si és millor donar el pit o no , només dic que no es pot jutjar a qui no ho fa ", aclaria Costa.

Mi dia a dia .. i Roco també està, encara que no es veu & # 128.514; & # 128.525; & # 128.522; & # 128.525; En resposta a alguns comentaris que estava segura que anava a rebre; Escric per aquí pel que fa al de donar o no donar el pit, jo crec que cada persona ha de fer el que cregui i senti és una cosa molt personal, diuen que la llet materna és la millor per a la qual nadons. Però avui en dia les llets de fórmula també són boníssimes i molt completes, jo no em vull ficar en el debat de si és millor donar el pit o no. Només dic que no es pot jutjar a qui no ho fa. De fet, per diversos comentaris que he vist per aquí, que per veure amb un bibe ja sembla que no dono o no he donat el pit i es em jutja per això. Així que vull fer l'aclariment que he donat el pit als meus dos fills el temps que m'ha sortit llet i això no em fa ni millor ni pitjor mare, simplement he fet el que jo creia que havia de fer. I quan el tema ja m'estressava perquè a penes em sortia llet a l'últim per motius "x" vaig decidir deixar de donar el pit. Tot i així crec que no cal jutjar a qui no de el pit, perquè tampoc sabem les circumstàncies de cada persona i hi ha molta gent a la qual se li per a la llet per motius que no sabem i moltes mares que ho passen fatal per no tenir suficient llet … així que de veritat als que opinen tan a la lleugera, que pensin en les circumstàncies de vegades dels altres. Un petonet

Una publicació compartida de malenacosta7 (@ malenacosta7) el 6 de Oct de 2017 la (es) 08:37 PDT

La model no ha volgut passar per alt per la qual passen moltes mares arribant-fins i tot a provocar estrès i depressió: el sentir que no els surt llet del pit .

'Polèmica' que Malena va voler tancar amb un: "Abans de pensar tan a la lleugera, pensin en les circumstàncies a vegades dels altres" .