Quantcast

Glòria Camila: "Torno a la universitat perquè no vull ser una nena de papà"

Amb l'estrena del programa "com jo t'estimo" al canal 'Mtmad' protagonitzat per la parella, Kiko i Gloria Camila, han aprofitat per concedir una entrevista en què la jove filla d'Ortega Cano es sincera per complet i posa amb el seu noi.

"Sí, jo vaig començar a estudiar Disseny de moda a Madrid fa dos anys, però a meitat del curs el vaig deixar i em vaig anar a Sevilla a passar de la teoria a la pràctica. i bé, a dia d'avui he tornat a la universitat, comença ara el curs i estic molt il·lusionada perquè m'encanta la moda. Ens hem vingut a Madrid els dos a un piset i estic feliç. Vull anar com una més a classe, estudiar per tenir una base i no ser una nena de papà ni de la mare i tenir els meus estudis ". Així confessava textualment Glòria Camila seu desig per tornar a estudiar.

Té gran interès en què la gent deixi de veure-la com una noia consentida. Vol que sàpiguen que aconsegueix els seus èxits per mèrit propi.

Quan se li atribueix a Glòria Camila per les dues botigues de moda que va obrir a Sevilla i va haver de tancar. El que va fer que fos molt atacada amb titulars com "Glòria Camila fracassa en el món del comerç" . La jove es defensa declarant que tenia només 19 anys quan va començar, que per a res sent que hagi fracassat. "Vaig aprendre molt, més que moltes noies en aquesta edat". Recalca amb força.

Kiko, l'ha defensat en aquest aspecte, opinant que és de valents amb aquesta edat ser empresari.

Gloria Camila confessava que el gust per la moda no començava ara, li venia des molt petita, quan en festes privades dels seus pares, muntava petits desfilades perquè tots la veiessin amb diferents "drapets". Sabia que no valia com a model, que ella volia ser qui dissenyés aquests "drapets".

Ha deixat molt clar que tot i estar envoltada de grans estilismes dels vestits de cua de la seva mare, fets per grans dissenyadors, no van ser la seva inspiració en cap moment. De petita ella només estava atenta al joc, el col·legi i poc més. La seva gran inspiració és el seu gust per dibuixar. Deixant sense importància el gran estil de la seva mare.

Ara mateix està centrada en els seus estudis, però no retira la idea de ser estilista o dissenyadora en un futur. Vol dedicar-se a la moda, però sempre per darrere, mai per davant de les càmeres.

Comentarios de Facebook