Compartir

Una de les imatges de l'estiu ha estat la de les vacances que Jorge Javier Vázquez ha compartit amb alguns companys de 'Sálvame', més concretament amb María Patiño i Mila Ximénez en un vaixell a l'illa de Menorca.

Durant un dia, els tres integrants d'un dels programes més vistos de la televisió pàtria, van poder gaudir d'un iot que, segons Vanitatis, costa al voltant de 2.500 euros al dia.

El iot a qüestió és un Princess V58, un model dissenyat en 2004 i el preu de lloguer a les illes balears oscil·la entre els 12.000 i 14.000 euros per setmana.

Aquest model pot arribar als 60 peus d'eslora i té dos cabines: un amb llit doble i un altre amb dos llits individuals.

" A això s'han d'afegir els extres que depenen de l'armador (propietari) o de l'empresa de xàrter que el gestioni: combustible, hostessa, jocs d'aigua, càtering i diversos elements més ", asseguren des Nautal, empresa de lloguer d'embarcacions d'esbarjo.

També compta amb dipòsits de 473 litres d'aigua dolça i 2.600 litres de combustible.

El vaixell inclou un pilot automàtic, ràdio CD, sonda i altres elements a bord com cuina a gas, aire condicionat o nevera elèctrica.

Tots aquestes comoditats s'han fet les delícies dels tres amics al costat d'altres persones properes a Jorge Javier, que ha pogut conèixer, durant aquests dies, molt millor a les dues dones amb les que ha treballat durant anys. " Feia temps que no passava tants dies amb Patiño, a la qual conec des de fa ja vint anys. No la recordava tan hiperactiva ", assegura Jorge al seu bloc.