Compartir

La revista Hola! ha publicat una de les "bombes" de l'estiu: Les primeres fotos de la cantant Isabel Pantoja en banyador. Des de feia 17 anys no vèiem unes imatges similars de la tonadillera ..

Les instantànies han estat preses sobre la coberta del vaixell en què Pantoja ha gaudit de les seves primeres vacances en llibertat, després d'haver complert dos anys de condemna per blanqueig de diners. Uns dies en què ha estat envoltada dels seus fills i néts.

A les imatges es veu la cantant, de 61 anys, vestida amb un vestit de bany blau al costat del següent titular "Isabel Pantoja . Les esperades imatges de la seva estiu en família ".

Segons el diari el País , l es imatges aparenten ser un posat robat, pel que la cantant hauria cobrat uns 50.000 euros per les imatges del seu primer estiu després de la llibertat recobrada, segons fonts del sector de la premsa de paper cuixé.

ABC assegura que el clan Pantoja < / span> ha estat un dels personatges més buscats pels fotògrafs d'Eivissa, ansiosos per aconseguir una instantània en banyador de la cantant o compartint moments íntims amb els seus fills. I ho han aconseguit malgrat que la família va pagar seguretat privada i es va gastar més diners per assegurar certa intimitat.