Compartir

"Vull mirar-me al mirall i veure un cos sa, no només per dins, sinó també per fora", així de rotunda es mostra Blanca Suárez, l'actriu a qui després de llevar-se la roba davant l'objectiu del fotògraf de Women 's Health , no li tremola la veu a l'hora de despullar els seus pensaments. "Jo intento ser conscient que sóc una noia normal i que el cos canvia, ja no tinc 20 anys, però la clau està en anar aceptándote i intentar estar el millor possible sense resignar".

l'actriu que triomfa dins i fora del cinema afirma: "Portem uns anys en què sembla que es premia més la naturalitat i els cossos reals, però després surts en una foto totalment natural i es comenta i es critica ". I declara: "A l'running encara no li he agafat el truc; vaig tenir un entrenador personal que venia a casa però en ratxes de molta feina sempre ho deixava".

I explica la seva actual relació amb l'esport: "Gràcies al HIIT (High Interval Intensity Training), he aconseguit tornar a exercitar-me per diversió. és molt intens, entrenes pocs minuts i com vam quedar un grup d'amics és més divertit".

a més, confessa que li agrada dormir nua: "Des de fa un mes estic començant a dormir nua, abans em feia angúnia, però ara m'agrada, la temperatura corporal es regula i dormo de luxe".