martes, 29 septiembre 2020 22:56

La preocupació de Diego per l'estat de salut la seva germana María José Campanario

El germà de la dona de Jesulín de Ubrique ha publicat en les seves xarxes socials un missatge des del dolor i també des de l'esperança amb el que ens ha commogut a tots.

La família de María José Campanario està vivint un dels moments més delicats en les seves vides a causa del ingrés de la dona de Jesulín en una clínica psiquiàtrica.

Tant és així que Diego Torres, el germà de Maria Josep ha escrit tota una declaració d'amor que reflecteix la preocupació i alarma sobre l'estat de salut de la seva germana.

Des de 'Sálvame', Carlota Corredera va ser l'encarregada de posar-nos al dia sobre les emotives paraules plenes d'afecte i esperança que dedicava Diego Torres al seu familiar.

"Sé que no estàs passant pel millor moment. Sé que està sent molt difícil i per això he decidit escriure't aquesta declaració d'amor en la qual faig partícip d'aquesta manera al món, perquè no puc cridar prou fort. ho faig perquè t'estimo. perquè em vols. Espero que en saber que et necessito tant al meu costat com sempre has estat, trobis aquesta força que has perdut amb tant de dolor, perquè sé que has patit i estàs patint. Pateixo tant com tu. tota la teva gent està amb tu.

"Per si se t'oblida, vull recordar-: estaré aquí amb tu, en tot moment, al teu costat fins que això acabi i tornis. Fins que això acabi i volis. Fins que somrius de nou ".

" Fins que recompongas meu malmès cos amb un d'aquests abraçades que ens fa tancar els ulls. I llavors també estaré al teu costat i m'ocuparé que gaudeixis del sol, dels cafès amb amics, dels teus fills, de les majors tonteries i de insignificants problemes "

"Jo és que prefereixo mirar al futur, perquè el present és fosc. Però anem a superar aquest present junts, a convertir-lo en passat. Passat el més borrós possible i que aquests dies es converteixin en anècdota. Mentrestant, mentre arriba, intentaré ocupar-te els dies amb una miqueta d'alegria cada dia. Però et demano una cosa, cor. Et demano que siguis fort, que mantinguis l'esperança i que segueixis lluitant perquè tot torni al seu lloc. Sé que ho aconseguiràs. Sé que tens ganes de seguir endavant, de veure el sol i fins d'mullar-te en una tempesta i jo estaré al teu costat, amb tu sempre ".

'Sálvame' ha pogut contactar amb els pares de María José Campanario, i han pogut saber que estan una mica més animats per la lleugera millora que està aconseguint la seva filla.