Compartir

L'expilot ha anunciat que el seu equip d'advocats començarà una batalla legal amb la seva exdona Alba Carrillo per guanyar la custòdia del seu fill.

"No va a ser notícia agradable per Alba Carrillo i Lucia Parent. L'espiral en la qual han entrat Alba i Lucia Parents, i en la qual indirectament han entrat Fonsi Nieto i Feliciano López, els va a afectar. Fonsi ha posat en mans dels seus advocats la lluita per la custòdia en exclusiva del seu fill Lucas ", anunciava Kiko Matamoros aquest dilluns al programa 'Sálvame Diari'.

Per si fos poc, el col·laborador de 'Sálvame Diari' ha revelat que Feliciano López estaria disposat a testificar en el judici per les situacions de convivència que ha viscut amb la model quan estaven casats.

"Feliciano està preocupat per coses que ha presenciat i s'ha vist en l'obligació de comunicar-ho a Fonsi per l'afecte que li té a aquesta persona" , va afegir Matamoros.

Alba Carrillo es troba de vacances amb el seu xicot i no ha volgut donar declaracions sobre el tema de moment. Qui sí ho ha fet ha estat la seva mare Lucía Parent, que va entrar per telèfon a Telecinco: "No tinc por, perquè ella és molt fort i tinc la seguretat de la fortalesa d'Alba".