Quantcast

Fabio i Bienve, parella de MYHYV, trenquen la seva relació

A través de les xarxes socials, hem pogut saber que les sospites eren certes. Fabio ha reconegut en el seu compte d'Instagram que ja no manté la seva relació amb la que va ser la seva pretendienta Bienve.

Després d'un tron ??d'allò més intens, Fabio, va decidir anar-se del programa de la mà del seu pretendienta Bienve. El mateix tronista va reconèixer en prendre la decisió que de no haver arribat ella al programa, s'hagués decantat per Ariana.

Després dels últims esdeveniments, Fabio ha de pensar que es va precipitar en la seva decisió, ja que ha confirmat que Bienve està coneixent a un altre noi.

Segons explica l'ex tronista, la parella havia quedat la segona setmana d'agost però, hores abans, Bienve li va comunicar mitjançant un missatge de WhatsApp que no anava a acudir a la cita perquè estava coneixent a una altra persona.

En el seu compte d'Instagram, Fabio ha agraït l'oportunitat i l'experiència que li va brindar el programa de Telecinco.

També va escriure que, tot i no haver sortit d'allà amb núvia , es porta del programa un gran amic, que és l'important.

Por la seva banda, Bienve es justificava a través de les seves xarxes socials deixant veure frases en què deia: "Algunes persones no s'adonen de les coses que fem per elles fins que deixem de fer-les".

Amb aquestes publicacions per part dels dos viceversos, queda clar que la relació ja és aigua passada, tot i haver protagonitzat junts diverses escapades romàntiques aquest estiu.

Comentarios de Facebook