Compartir

Rosa Benito, Gemma López, Isabel Preysler, Mario Vargas Llosa i les filles de Maria Teresa Campos són els protagonistes indiscutibles de les portades d'aquesta setmana.

HOLA! obre el seu nou número amb una exclusiva de la parella del moment, Isabel Preysler i l'escriptor Mario Vargas Llosa. Després d'iniciar les seves vacances a Eivissa, la parella ha posat rumb a la Costa Blava. Han passat uns dies inoblidables a bord de Lady Marina, convidats per Sergio Mantegazza propietari del vaixell i pare de Fabio Mantegazza, el nuvi de Marina Danko.

A més, HOLA! també ens mostra les fotografies exclusives de Paula Echevarría en la seva quaranta aniversari, l'escapada més romàntica de Cayetano Rivera i Eva González, i les declaracions més esperades de Jesulín d'Ubrique després d'haver de sortir de la plaça de toros en ambulància.

Lectures ens ofereix en portada les fotografies de Rosa Benito en biquini als seus 61 anys d'edat. I a més, les imatges exclusives de Carmen Borrego, en vestit de bany, descansant a Màlaga, l'adéu a Ángel Nieto, i Antonio Banderas s'opera del cor.

Diez Minutos ha preferit donar prioritat a la portada a Terelu Campos, gaudint d'unes merescudes vacances a Alacant després de rebre l'alta del seu càncer de mama, veure a la seva mare recuperada i triomfar amb el seu nou llibre.

Diez Minutos també ens mostra la reconciliació de Joan Biró amb el seu ex, i les imatges de la família d'Ángel Nieto, trencada de dolor després de la seva mort.

Setmana posa en portada a la periodista i col·laborador de 'Sálvame', Gemma López, lluint tipàs en banyador. El nou número també ofereix unes declaracions molt personals de Maria Patiño a Omar Suárez i com les infantes, Elionor i Sofia, abandonen Palma amb un rumb desconegut en les seves vacances d'estiu.