lunes, 28 septiembre 2020 15:08

Kiko Matamoros i el seu fill Diego fan les paus amb una abraçada que commou

Per fi ha arribat la reconciliació més esperada entre pare i fill.

El col·laborador havia expressat en nombroses ocasions que volia fer les paus amb el seu fill Diego, i ahir a 'Sálvame diari 'es van produir.

Diego Matamoros visitava 'Sálvame' ahir a la tarda. "M'agradaria portar-me bé amb el meu vell, tenir una relació cordial" comentava el fill del col·laborador al començament del programa. A més també reconeixia que l'orgull li ha fet prendre moltes males decisions en tot aquest temps. "L o que m'ha donat l'orgull són mals moments i males decisions, m'ha encegat".

"No sóc exemple de res, però sí m'ha dolgut que es posés en dubte l'amor que he sentit i sento pels meus fills" < / b> , assenyalava Kiko.

Tots dos han recordat el passat i han vist el conflicte des d'un altre punt de vista, i encara que hi hagi hagut algun retret, unes emotives paraules del col·laborador han fet possible la reconciliació que tant desitjaven.

Kiko Matamoros, va aprofitar l'ocasió per demanar perdó a Marián Flors, la seva exdona i mare dels seus quatre fills grans. Després d'escoltar aquestes paraules, Diego es va enfonsar i els dos es van fondre en una abraçada molt emotiu intentant recuperar tot el temps perdut.