Quantcast

Gir inesperat: Rocío Carrasco proposa a la seva cosina Rosario Mohedano com a testimoni en el judici

Rocio Carrasco ha decidit proposar com a testimoni en el judici contra Antonio David a un familiar molt proper per a ella, la seva cosina Chayo.

La filla de Rocío Jurado ha citat com a testimoni a Chayo, la qual podria haver presenciat els suposats maltractaments que afirmava que rebia del seu exmarit Antonio David.

La filla de Rosa Benito i Amador, acudirà al jutjat per explicar les seves experiències i vivències sobre la relació que mantenia la seva cosina amb Antonio David. Rosario Mohedano és l'única de tota la família materna que té contacte amb Rocío Carrasco a dia d'avui. De fet, Rosario va ser l'única que va acudir al casament de Rocío i Fidel el passat 8 de setembre.

Encara ens queden per saber altres noms que ha proposat la filla de Rocío Jurado com a testimonis en el judici. Segons ha confirmat Antonio Rossi aquest matí al 'Programa de l'estiu'; "ha proposat tres testimonis i un d'ells és Chayo" . A més, el periodista també ha confirmat que Rosario ha demanat mantenir-se al marge de les coses de la seva família, i ha anunciat que no farà cap declaració.

Comentarios de Facebook