Compartir

Teresa Bous, advocada, ha renunciat a continuar representant legalment a Alba Carrillo perquè no vol que la seva imatge sigui qüestionada pels comentaris de la model.

Tot ha començat aquest mateix matí en el 'Programa del estiu 'de Telecinco, quan la periodista Paloma García Pelayo anunciava que l'advocada podria haver exercit més serveis dels que tenia acordats. "Són diverses veus les que coincideixen en el mateix. Teresa Bous podria haver tingut una mica més que el paper de representant legal" , afirmava la periodista.

Un altre dels periodistes del programa, Pepe del Real, ha aconseguit parlar amb l'advocada d'Alba Carrillo i confirmava que des que l'Alba havia sortit del reality només havia parlat amb Teresa per WhatsApp. A continuació ha estat la pròpia advocada qui ha entrat per telèfon al programa, "Acabo de renunciar a la defensa d'Alba Carrillo. Estic espeluznada". "M'he fet un fart i deixo de representar-la", "Jo he cobrat els meus honoraris per la meva feina com a advocada, no per representació artística".

A més la lletrada era contundent en que quan es toca la seva imatge pública, no la compensa portar una persona. Teresa Bous a part de ser representant legal de la model, tenia una relació personal amb Alba. "Per no fer malbé la relació d'amistat que tinc amb ella, prefereixo deixar tota la part legal", "Alba ja està avisada. Abans d'entrar per telèfon ja li he enviat un WhatsApp" < / i>

Després de l'altercat judicial amb la seva exparella Fonsi Nieto, Alba Carrillo torna a l'ull de l'huracà una setmana més. Hi haurà resposta de la model?