Compartir

Giorgina Rodríguez, María Teresa Campos, les infantes Leonor i Sofia o María José Campanario són les protagonistes de les nostres portades aquesta setmana.

Lectures obre el seu nou número aquesta setmana amb la dona de Jesulín de Ubrique a portada. Maria José Campanario (38) porta ingressada des del passat 10 de juliol al centre de salut mental El Seranil, Màlaga. Els tractaments són lents, però ja ha començat a efectuar les seves primeres sortides del centre. A la portada podem observar a la barcelonina cap baix i atordida al costat del seu marit en les primeres sortides del centre.

A més lectures també ens mostra el primer retrobament entre Alba Carrillo i el seu actual i recent nuvi, David i com Antonio David, l'exparella de Rocío Carrasco es refugia en els seus fills davant la difícil situació judicial que està vivint provocada per la seva exdona.

Diez Minutos prioritza i posa en portada a Maria Teresa C ampos anunciant la seva tornada a la televisió després del greu ictus que va patir el passat mes de maig. La presentadora anuncia que la seva esperada tornada a la televisió serà aquest proper setembre. El lliurament d'aquesta setmana també ofereix fotos exclusives d'Andrea Gener, filla de Belén Esteban, amb un amic molt especial en les seves primeres vacances fora d'Espanya com a major d'edat.

Hola ha preferit oferir en portada el primer posat de Giorgina Rodríguez, l'actual nòvia de Cristiano Ronaldo, embarassada. A més apareixen també les infantes Leonor i Sofia en el seu tradicional posat estiuenc, i informen a través d'un reportatge sobre la romàntica casament de Sergio García i Angela Akins i confirma la separació de Carolina Herrera i Miguel Báez.