martes, 29 septiembre 2020 9:58

Els reis i les seves filles inauguren el seu estiu a Mallorca amb la seva tradicional posat

La popular imatge de tots els estius de la Família Reial s'ha realitzat el passat dilluns al Palau de Marivent, a Palma de Mallorca.

L'any passat, els monarques van optar per posar en un dels bancs dels jardins. En canvi, aquest any, els reis han decidit posar a l'entrada principal del palau. A més han preferit donar protagonisme a les seves dues filles, Elionor i Sofia, que han posat les dues juntes separades dels seus pares.

Elionor vestia un vestit blanc i la seva germana petita, Sofia, lluïa un de blau apagat amb estrelles blanques. El seu pare, Don Felip, ha vestit uns pantalons llargs blanc, una camisa de ratlles amb tons blaus roses i blancs i uns nàutics de calçat. Letizia en canvi ha optat per una samarreta estiuenca de ratlles marineres i uns pantalons llargs blancs, igual que el seu marit.

Des de la comunió de la infanta Sofia el passat 17 de maig a Madrid, no es veia els monarques amb les seves filles. En aquest any se'ls ha pogut veure junts a la missa del Diumenge de Resurrecció a la Catedral de Palma ia l'estació de hivernal d'Astún d'Osca al febrer.