Compartir

La sevillana no entén perquè els seus companys no l'han defensat davant versions alienes sobre la seva nova relació sentimental. "Sóc bona persona i generosa. Em fa mal escoltar que perquè una persona us expliqui alguna cosa sense proves jo passo a ser un ogre", ha assenyalat Raquel en la seva última intervenció telefònica al programa.

La ex de Chiquetete es troba en un dels millors moments de la seva vida pel que fa a l'amor. El terratinent andalús, Marí Jorge Gutiérrez és la nova parella de la col·laboradora. Raquel ha mostrat el dolguda que està amb els seus excompanys de Sálvame pels comentaris que han fet durant aquests últims dies al programa. L'andalusa ha assenyalat que la seva nova parella estava soltera quan van començar a tenir una relació i que mai s'entrometió en l'anterior matrimoni de la seva parella.

La dissenyadora ha trobat el seu nou amor i ha canviat el seu estil de vida de manera dràstica. Raquel s'ha traslladat al Mas Àguila Reial, a Sevilla al costat del seu nuvi, propietari de la finca. És una finca que consta de 5 hectàrees i en què a més es celebren bodes. A més, el reporter Sergi Ferré, ha anunciat que segons les seves fonts, Raquel hauria canviat el dormitori de la filla del seu ex per un vestidor.

La parella ha passat unes vacances d'estiu a Cadis. Van estar acompanyats dels seus respectius fills. Van llogar un xalet molt luxós a la zona de Chiclana de la Frontera per desconnectar durant uns dies.