domingo, 27 septiembre 2020 4:10

Sonia Monroy abandona el plató de 'Sálvame Deluxe' al grito de “España es una mierda”

Sonia Monroy es suma a la llista de famosos que abandonen de forma inesperada un plató de Telecinco .

Durant l'emissió del programa d'ahir dissabte, la celebrity, que visitava els estudis de Mediaset acompanyada per marit , va abandonar el plató de forma molt agressiva .

Monroy va colpejar a un càmera , va estirar el micròfon de Maria Patiño , i abandonament el set al crit de "Espanya és una merda."

< b> Un vídeo del 2009 , que mostrava un dels primers disgustos de la catalana en antena, va ser el detonant del lamentable espectacle .

al vídeo, < b> Monroy acudia precisament al mateix programa per comentar el seu pas per Supervivents , però no el van entrevistar sobre el seu pas per l'illa, se li va preguntar contínuament pel passat del seu nòvio , fet que va acabar amb l'abandonament de la ballarina.

Vuit anys després la història es repeteix.

l'actriu ha tornat a abandonar Sálvame del UXE , però aquesta vegada de forma molt més sonada, després que es visionarà un altre vídeo sobre la seva actual parella.

A l'estona haver d'haver fugit dels focus , Sonia va reaparèixer en escena banyada en un mar de llàgrimes . " Sóc una tia molt lluitadora i crec que no mereixo tan poc, mereixo un respecte. Això forma part d'un passat que per respecte al meu marit no ha de veure-ho aquí ", va declarar l'artista després de demanar les pertinents disculpes .